Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Gratis offerteaanvraag

Techno Import producten overzicht

De producten van ZDT zijn onderverdeeld in twee categorieën nl, producten met een universeel chassis en producten met een eigen chassis. Beide productgroepen bieden een grote verscheidenheid aan oplossingen voor elke vraagstuk. Vanzelfsprekend kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met één van onze adviseurs.

Techno Import Trailers

Bewezen betrouwbaarheid, efficiëntie en eenvoudig onderhoud

Of het nu gaat om het transport van mest naar het land en de daaropvolgende verstrooiing, het efficiënte transport van graan van de combine door de transportwagen, het bulktransport van mais rechtstreeks vanaf de hakselaar of misschien het beheer van stadsparken en de bijbehorende transport van gemaaid gras of bladeren, transport van hout of bouwmaterialen – ZDT biedt geschikte oplossingen voor deze en vele andere behoeften.

Een breed scala aan producten voldoet aan de overgrote meerderheid van de dagelijkse behoeften en voldoet aan de behoeften van de hedendaagse landbouw.

Onze productgroepen

Universeel chassis

Dit systeem heeft een universeel chassis waarop een aantal opbouwen kunnen worden geplaatst die eenvoudig af te koppelen zijn zodat het chassis weer voor een andere toepassing kan worden ingezet. Maximale inzetbaarheid van het chassis voor diverse werkzaamheden verhoogt de ROI (Return On Investment).

Meer informatie

Eigen chassis

ZDT heeft ook productrange met elk een eigen chassis. Of het nu gaat om een enkel-as aanhanger voor een hovenier, een watertank waarmee openbaar groen kan worden besproeit,  een platte aanhanger waarmee de agrariër zijn hooi of stro vervoert, het zijn stuk voor stuk aanhangers waarover is nagedacht in de conceptfase en die zich in de praktijk al vele jaren hebben bewezen.

Meer informatie

Onze partners

Ondernemen doe je samen. Klik op één van onderstaande logo’s om onze partners te bezoeken.

Vraag uw gratis offerte aan

Binnen 1 dag een offerte op maat! Snel, simpel en duidelijk.

BEDRIJFSNAAM

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
ADRES
POSTCODE
PLAATS
LAND
EMAIL *
TELEFOON

ONDERWERP

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?