Techno Import B.V. is exclusief importeur voor de Benelux van de Tsjechische fabrikant ZDT

ZDT, Zemědělská a dopravní technika, spol. s r.o. , de naam zegt het al: Landbouw- en transporttechnologie, is een zuiver Tsjechische onderneming die gespecialiseerd is in de productie van landbouwmachines voor het transport en verwerking van landbouwgrondstoffen.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van diverse vormen van transport zijn de basis geweest waaruit de relatie met ZDT is ontstaan.

Door middel van een dealernetwerk worden de ZDT producten geleverd aan bedrijven in de landbouw, veeteelt, groenvoorziening, bosbouw en grond-, weg- en waterbouw.

De (regionale) dealer kent de klant en blijft zodoende ook het aanspreekpunt in het traject voorafgaand aan de verkoop, tijdens het verkoopproces en na de levering, ook voor service en support.

Vaak is er een relatie met een dealer die al vele jaren bestaat, soms zelfs meerdere generaties lang. Techno Import B.V. werkt er graag aan mee om die relatie vast te houden.

Nog niet besloten? Meer details nodig?

Neem contact met ons op, we staan u heel graag te woord. En indien gewenst, willen we zelf uw dealer benaderen om over ZDT te spreken. Voor ons is dat: Tot uw dienst.

Techno Import exclusief importeur ZDT trailers Benelux