Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Gratis offerteaanvraag

Techno Import B.V. is exclusief importeur voor de Benelux van de Tsjechische fabrikant ZDT

ZDT, Zemědělská a dopravní technika, spol. s r.o. , de naam zegt het al: Landbouw- en transporttechnologie, is een zuiver Tsjechische onderneming die gespecialiseerd is in de productie van landbouwmachines voor het transport en verwerking van landbouwgrondstoffen.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van diverse vormen van transport zijn de basis geweest waaruit de relatie met ZDT is ontstaan.

Door Aantjes Goudriaan Machinery  worden de ZDT producten geleverd aan bedrijven in de landbouw, veeteelt, groenvoorziening, bosbouw en grond-, weg- en waterbouw.

Ze hebben persoonlijk contact en blijven zodoende ook het aanspreekpunt in het traject voorafgaand aan de verkoop, tijdens het verkoopproces en na de levering, ook voor service en support.

Vaak is er een relatie die al vele jaren bestaat, soms zelfs meerdere generaties lang. Techno Import B.V. werkt door middel van Aantjes Goudriaan Machinery er graag aan mee om die relatie vast te houden.

Nog niet besloten? Meer details nodig?

Neem contact met ons op, we staan u heel graag te woord.

Techno Import Trailers

Over ZDT

ZDT is gevestigd in Nové Veselí in Vysočina en exploiteert twee afzonderlijke fabrieken. In totaal heeft het bedrijf 120 werknemers in dienst. Het bedrijf maakt gebruik van moderne technologieën voor de verwerking, oppervlaktebehandeling en assemblage van staal. Tevens beschikt ZDT over een eigen ontwerp- en ontwikkelingsafdeling, waar alle aangeboden producten zijn ontstaan.

Het basisprincipe van de productie binnen het bedrijf is hoogwaardig handwerk, dus er is geen robot of automatische werkplek. Alle lassen, bochten, coatings en assemblage zijn het werk van lokale vakmensen. Als bewijs van kwaliteit en inspanning om dingen grondig te doen, is het bedrijf in het bezit van het ISO 9001: 2008 certificaat.

Filosofie van ZDT

Het doel van ZDT is om klanten een uitgebreide en functionele oplossing te bieden voor het agrarisch transport.

De middelen om dit doel te bereiken zijn met name de langdurige ervaring op het gebied van de productie en het verwerken van metalen. Dit is inclusief oppervlaktebehandeling, geavanceerde technologische apparatuur voor materiaalvoorbereiding en lassen alsook de uitgekiende technische oplossing van de aangeboden producten.

Bij ZDT zijn de contacten met de klant een inspiratiebron voor verdere ontwikkeling. Ook de opgedane ervaring in de landbouw in haar complexiteit en multidisciplinaire focus heeft aan die ontwikkeling bijgedragen.

ZDT is voortdurend op zoek naar manieren om klanten tevreden te stellen, aanhangers op maat te maken in traditionele en niet-traditionele oplossingen en omstandigheden. Hiermee kan een bijdrage worden geleverd in de efficiency verbetering  binnen een landbouw- of grondverzetbedrijf.

Contact maken en werken met klanten is en blijft de hoeksteen van ZDT.

Onze productgroepen

De producten van ZDT zijn onderverdeeld in twee categorieën nl, producten met een universeel chassis en producten met een eigen chassis. Beide productgroepen bieden een grote verscheidenheid aan oplossingen voor elke vraagstuk. Vanzelfsprekend kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met één van onze adviseurs.

Universeel chassis

Dit systeem heeft een universeel chassis waarop een aantal opbouwen kunnen worden geplaatst die eenvoudig af te koppelen zijn zodat het chassis weer voor een andere toepassing kan worden ingezet. Maximale inzetbaarheid van het chassis voor diverse werkzaamheden verhoogt de ROI (Return On Investment).

Meer informatie

Eigen chassis

ZDT heeft ook productrange met elk een eigen chassis. Of het nu gaat om een enkel-as aanhanger voor een hovenier, een watertank waarmee openbaar groen kan worden besproeit,  een platte aanhanger waarmee de agrariër zijn hooi of stro vervoert, het zijn stuk voor stuk aanhangers waarover is nagedacht in de conceptfase en die zich in de praktijk al vele jaren hebben bewezen.

Meer informatie

Onze partners

Ondernemen doe je samen. Klik op één van onderstaande logo’s om onze partners te bezoeken.

Vraag uw gratis offerte aan

Binnen 1 dag een offerte op maat! Snel, simpel en duidelijk.

BEDRIJFSNAAM

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
ADRES
POSTCODE
PLAATS
LAND
EMAIL *
TELEFOON

ONDERWERP

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?